Over Kijimea Prikkelbare Darm


Werkzame stof


Het werkzame bestanddeel in Kijimea Prikkelbare Darm is de unieke bifido-bacteriestam B. bifidum MIMBb75.

Wetenschappers van de universiteit van Milaan ontdekten het sensationele effect van deze bifido-bacteriestam toen zij de invloed van bifido-bacteriën op het Prikkelbare Darm Syndroom onderzochten. Het onderzoeksteam, onder leiding van de gerenommeerde wetenschapper Prof. Dr. S. Guglielmetti, ontdekte dat de unieke bacteriestam B. bifidum MIMBb75 de symptomen van het Prikkelbare Darm Syndroom aanzienlijk kunnen verlichten. Een behandeling met B. bifidum MIMBb75 bleek, volgens de onderzoekers, bijzonder effectief te zijn.

Sterker nog: de onderzoekers stelden bovendien ook vast dat de kwaliteit van leven van de betrokkenen door de behandeling met Kijimea Prikkelbare Darm aanzienlijk verbeterde. De resultaten waren zo opzienbarend dat het onderzoek intussen wereldwijd een van de meest geciteerde wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van maag-darmonderzoek is.
Schematische weergave van B. bifidum MIMBb75

Werkingsprincipe

Steeds meer onderzoekers zien een verstoorde darmbarrière als een oorzaak van het Prikkelbare Darm Syndroom.

Microscopische weergave:
B. bifidum MIMBb75 hecht zich aan de cellen van de darmwand. Daardoor wordt de kans dat pathologische bacteriën de darmwand kunnen bereiken verminderd en wordt deze zo tegen verdere irritaties beschermd.
Door minimale beschadigingen van de darmwand kunnen verontreinigingen en ziektekiemen binnendringen, die kleine ontstekingen veroorzaken. Hierdoor kan het enterale zenuwstelsel worden gestimuleerd, waardoor de typische symptomen zoals constipatie, diarree, opgeblazen gevoel en buikkrampen herhaaldelijk alleen, of in combinatie optreden.

Kijimea Prikkelbare Darm bestrijdt deze symptomen doordat het de oorzaak van het Prikkelbare Darm Syndroom aanpakt: het hecht zich aan de beschadigde darmwand. Hoe werkt het? Wetenschappers hebben na jaren onderzoek ontdekt dat de in Kijimea Prikkelbare Darm aanwezige unieke bifido-bacteriestam B. bifidum MIMBb75 zich rechtstreeks hecht aan de darmwand. Onze experts hebben het hierbij over een ‘pleistereffect’. Kijimea Prikkelbare Darm werkt als het ware als een pleister op een wond in de beschadigde darmwand.

Het resultaat: pathogenen kunnen niet meer in de darm binnendringen, waardoor de darm ook niet meer wordt geïrriteerd.
Tevens: kon in een onderzoek worden aangetoond dat geen andere bifidobacteriestam zich zo sterk aan de darmwand hecht als de B. bifidum MIMBb75 in Kijimea Prikkelbare Darm.
Weergave van het pleistereffect: Kijimea Prikkelbare Darm hecht zich aan de beschadigde darmwand als een pleister.

Productinformatie

Kijimea Prikkelbare Darm is een erkend medisch hulpmiddel van klasse IIb voor de behandeling van Prikkelbare Darm Syndroom met de typische symptomen constipatie, diarree, buikpijn, winderigheid en een opgeblazen gevoel. Bijwerkingen of interacties zijn niet bekend.
Slikken
Neem 1 maal per dag twee capsules Kijimea Prikkelbare Darm tijdens de maaltijd met voldoende vloeistof (bijvoorbeeld een glas water) zonder te kauwen in. Voor de beste resultaten verdient het aanbeveling Kijimea Prikkelbare Darm-capsules gedurende ten minste vier weken, maar bij voorkeur twaalf weken, te gebruiken. Na ongeveer één week regelmatig gebruik moet een eerste verlichting van de symptomen merkbaar zijn.
Gebruiksinformatie
Voor gedetailleerde informatie kunt u hier de gebruiksinformatie van Kijimea Prikkelbare Darm downloaden
Belangrijk om te weten
Kijimea Prikkelbare Darm bevat geen conserveermiddelen, zoetstoffen, smaakstoffen, lactose of gluten en is ook uitermate geschikt voor patiënten met diabetes. Kijimea Prikkelbare Darm bevat geen gelatine.
Kijimea Prikkelbare Darm kopen
Kijimea Prikkelbare Darm is exclusief verkrijgbaar in alle apotheken in België. Als uw apotheek Kijimea Prikkelbare Darm niet op voorraad heeft, kan deze Kijimea bij de groothandel bestellen. Bovendien kunt u Kijimea Prikkelbare Darm ook op de homepage bestellen.

14 capsules

 

----- behandelingsduur 1 week -----

 

CNK 3482-965

28 capsules


----- behandelingsduur 2 weeken -----


CNK 3482-973

84 capsules


----- behandelingsduur 6 weeken -----


CNK 3482-981

Online kopen: Als alternatief kunt u Kijimea Prikkelbare Darm ook online bestellen. Hier vindt u een overzicht van alternatieve apotheken waar u Kijimea Prikkelbare Darm kunt bestellen.

Ervaringen

Wat klanten zeggen over Kijimea Prikkelbare Darm

Bron: recensies van klanten van geselecteerde verzendapotheken

 • 5/5
  […] Al jaren heb ik last van onverklaarbare problemen met mijn spijsvertering. […] In situaties met veel stress werden die nog erger. Omdat ik die problemen al jaren had, had ik weinig hoop op verbetering. Ik was dan ook heel erg verbaasd dat ik al na drie dagen Kijimea gebruiken verbetering voelde. Na nog 11 dagen waren mijn klachten nauwelijks meer merkbaar. Eindelijk weer gewoon kunnen eten zonder spijt is een geweldig gevoel. […]
  5/5
  Mijn man heeft dit product al een aantal keren ingenomen en merkte al na 3 – 4 dagen een verbetering. Hij kan het alleen maar aanbevelen als er door stress of andere oorzaken problemen ontstaan die de prikkelbare darm veroorzaken. Het heeft hem tot nu toe altijd geholpen. […]
  4/5
  Heb na jaren van klachten met de diagnose prikkelbare darm steeds opnieuw ondervonden dat er geen remedie is. Alle producten die ik kreeg voorgeschreven hadden nauwelijks effect. In mijn wanhoop vond ik na lang zoeken op het internet Kijimea Prikkelbare Darmcapsules, waarvan de beschrijving me moed gaf. Nu neem ik de capsules al 3 weken in en de vaak ondraaglijke pijn is weg; ik kan het nauwelijks geloven dat mijn kwaliteit van leven zoveel is verbeterd!!! Ik zou deze capsules aan iedereen aanraden die dezelfde pijn heeft! […]
 • 5/5
  […] In een tv-gids las ik over dit Kijimea-preparaat en heb toen zonder veel hoop besloten een verpakking van 28 capsules aan te schaffen. Ik durf het nog steeds niet helemaal te geloven, maar het was echt zo. Na acht dagen waren mijn pijnklachten weliswaar nog niet helemaal weg, maar ze waren wel aanzienlijk verminderd. Na nog een week, dus na twee weken, was de pijn helemaal verdwenen. […] Voor mij is dit preparaat een van de meest effectieve die ooit op de markt zijn gekomen. […]
  5/5
  Ik heb al vele jaren last van symptomen van het Prikkelbare Darm Syndroom en er is bijna niets dat me heeft geholpen. Kijimea Prikkelbare Darm zorgde al na enkele dagen voor een aanzienlijke verlichting van de symptomen. Waarschijnlijk ga ik in het vervolg twee keer per jaar een kuur van vier weken doen. Mijn aanbeveling: het proberen zeker waard.
  4/5
  […] Ik ben echt enthousiast!!! Na 1 week gebruik was mijn stoelgang verbeterd; minder diarree of constipatie. Let op: op de verpakking staat dat Kijimea minimaal 4 weken moet worden ingenomen voor een optimaal resultaat … geef dus niet op na een paar dagen.
 • 4/5
  Ik heb last van winderigheid en indigestie. Kijimea heeft me geholpen. Ik heb van tijd tot tijd nog steeds last van winderigheid, maar niet elke dag meer en ook steeds minder heftig.
  4/5
  Het helpt en kalmeert de darmen; ik vind het een goed middel en ik ben blij dat ik het heb gevonden!
  4/5
  […] Na elke week dat ik Kijimea Prikkelbare Darm heb ingenomen voel ik me beter. Heb minder vaak diarree.
 • 5/5
  Ik gebruik het product een keer per dag. […] Het product heeft goed geholpen bij mijn pijnlijke prikkelbare darm. Ik kan nu weer prachtige wandelingen maken – zonder voortdurend aandrang te hebben; ik kan het product van harte aanbevelen. […]
  5/5
  Ik ben erg tevreden met de tabletten, zelfs al na een week.
  5/5
  Ik gebruik het product tegen de symptomen van het Prikkelbare Darm Syndroom. Doe een kuur van 12 weken en heb er nu al goede ervaringen mee. Ik heb inmiddels minder klachten. Ik zou dit middel echt aanraden bij klachten, zoals een opgeblazen gevoel en buikpijn.
 • 5/5
  […] Al na twee weken inname van het product waren de symptomen al minder. Als ik weer eens last krijg van een prikkelbare darm bestel ik onmiddellijk weer Kijimea. […]
  5/5
  Door de jaren heen had ik regelmatig terugkerende klachten. Sinds ik Kijimea gebruik voel ik me beter. Ik voelde na een week wat verbetering. […] Mijn kwaliteit van leven is toegenomen.
exclamation